Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Neutren renklerle antrasit uyumu dümdüz ve karmaşık bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Elan mualla bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir incelikdır.

Evinizde natürel bir tesir görüntülemek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kategorik kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kadar mobilyalar yardımıyla derin bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kabil detaylarda tercih edebilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken aliyyülâlâ payanlar elde etmenizi sağlamlayacak bazı zemin ipuçları:

Koz, meşe, çam kabil ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve mavi veya yeşil kadar canlı tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası peyda etmek ve modern bir stil peydahlamak isteyenler bağırsakin idealdir.

Odanın daha kolayca aydınlanmasını antrasit duvar boyas sağlar. Daha aydınlık bir dünya oluşmasını sağlamladığı kucakin odadaki öbür dekoratif ürünlerin henüz kabartılı olmasını sağlamlar.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda refahlı uyumasını sağlar.

Antrasit rengi halı Antrasit, mekân dekorasyonu süresince bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz antrasit gri boya bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve dekoratif bir ömür sahaı tasarlayabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde konut dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Sessiz Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da yumuşak tonlardır. Bu tonlar, sprey boya odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Banyo içerisinde göz kamaştırıcı bir yapı veya dizayna icazet verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da tercih edilen ve önerilen bir tasarımdır.

Report this wiki page